TOP termékek

Blog

Szakállnövesztő kisokos

Sok kérdést kapok chat-en, telefonon és emailben a Szakállnövesztő komplex működésével, használatával, hatékonyságával kapcsolatban, ezért összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat.

Szakállolaj vagy szakállvaj?

Gyakran érkezik hozzánk kérdésként, hogy mikor érdemes szakállolajat és mikor szakállvajat használni, illetve hogy érdemes-e kombinálni a kettőt. Ebben a posztban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Milyen élelmiszerek fogyasztása van jó hatással a szakáll és a haj állapotára, növekedésére?

A külső tisztítás és ápolás mellett a haj és a szőrszálak belsőleges táplálása is fontos. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

Miért válassz natúrkozmetikumot?

Mit is jelent az, hogy a BLADE kozmetikumok természetes vagy natúrtermékek, és mit is jelent ez a gyakorlatban? Mit várhatunk el egy natúrterméktől? Miben különböznek a többitől? Miért érdemes natúrkozmetikumokat használni a mindennapi testápolás során?

A szakáll mindennapos ápolása

Az ápolt szakáll napi szintű törődést és odafigyelést igényel, ehhez adunk egy kis segítséget. Eláruljuk, hogy mik azok a legfontosabb lépések, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy büszke lehess a szakálladra, ráadásként pedig tippeket is kaphatsz ahhoz, hogy a táplálkozás során mire érdemes odafigyelned.

Pár szó az illatokról

Mi a BLADE-nél az illatok megszállottjai vagyunk, ezt már biztosan észrevetted, ha átböngészted a palettánkat. Most egy pár mondatban összefoglaljuk Neked az illatokkal kapcsolatos koncepciónkat, ezzel is megkönnyítve Neked a választást.

Tudtad, hogy a BLADE nem csak szakállasoknak készít natúrtermékeket?

Mi a BLADE-nél fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink minél kevesebb ártalmas anyagot használjanak a mindennapi tisztálkodás és testápolás során, ezért igyekszünk termékpalettánkat fokozatosan bővíteni. Már két illatban kapható a kifejezetten a férfiak igényére szabott sampon és aftershave a BLADE webshopban, friss élénkítő mentolos illatban, valamint igéző szantál-vanília illatban. Készítünk emellett citrus illatú aftershave lotion-t az érzékenyebb bőrűek számára, és tetoválás utáni bőrnyugtató krémet is. 

Szeretik a nők a szakállas férfiakat?

Miközben büszkén növeszted és ápolod a szakálladat, biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy vajon a nők vonzónak találják-e az arcszőrzetet?

Movember

Miért látni egyre több bajuszost minden év novemberében? Azért, mert ezzel hívják fel a figyelmet a férfiakat fenyegető daganatos betegségekre és a szűrővizsgálatok fontosságára. Csatlakozz te is ehhez a jó ügyhöz! 

Milyen szakállforma illik hozzád?

Elhatároztad, hogy szakállt növesztesz, de nem tudod eldönteni, hogy milyen szakállforma illik hozzád? Adunk egy kis segítséget! Az arcod formája nagyban meghatározza, hogy melyik fazon lesz számodra a legelőnyösebb - ennek ellenére ne félj bevállalós lenni és több típust is kipróbálni.

Miért jó szakállasnak lenni?

Tudtad, hogy a szakáll viselésének az esztétikai szempontok mellett számos pozitív egészségügyi hozadéka is van? Összegyűjtöttük neked a szakállviselés legfontosabb előnyeit.

Mi a baj a pálmaolajjal, miért nem használjuk a natúrkozmetikumokban?

Ebben a posztban a pálmaolajról lesz szó, összefoglaljuk azt, hogy miért alakult ki mára egy világszintű mozgalom ezen alapanyag a használatának a csökkentésére.

Kőolajszármazékok a kozmetikumokban

Ebben a bejegyzésben röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a kőolajszármazékokról, és megvizsgáljuk az ásványi olajok kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatos érveket és ellenérveket.

Beszéljünk a bajuszról!

Nem akarjuk azt az érzést kelteni, hogy a BLADE termékek kizárólag a szakállasoknak készülnek, ezért ideje, hogy kiemelten foglalkozzunk a bajusszal és a bajuszosokkal!

Érdekes tények a szakállról

Az interneten számos érdekes információt találni a szakállról, ezek közül gyűjtöttünk össze egy csokornyit.

A természetes kozmetikumokat is kell tartósítani?

Igen, sajnos a természetes kozmetikumok esetében sem kerülhetjük el a tartósítószerek használatát. Azonban nem mindegy, hogy mit használunk erre a célra, hiszen nem akarunk ártalmas mesterséges anyagokat használni, viszont fontos, hogy a termékek legalább 12 hónapon át elálljanak.