TOP termékek

Blog

Tudtad, hogy a BLADE nem csak szakállasoknak készít natúrtermékeket?

Tudtad, hogy a BLADE nem csak szakállasoknak készít natúrtermékeket?

Mi a BLADE-nél fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink minél kevesebb ártalmas anyagot használjanak a mindennapi tisztálkodás és testápolás során, ezért igyekszünk termékpalettánkat fokozatosan bővíteni. Már két illatban kapható a kifejezetten a férfiak igényére szabott sampon és aftershave a BLADE webshopban, friss élénkítő mentolos illatban, valamint igéző szantál-vanília illatban. Készítünk emellett citrus illatú aftershave lotion-t az érzékenyebb bőrűek számára, és tetoválás utáni bőrnyugtató krémet is. 

A hajmosás is lehet természetes, ma már a modern natúrkozmetika lehetővé teszi, hogy vegyszerek, kőolajszármazékok és a bőrünknek ártó anyagok nélkül is ugyanolyan egyszerűen és hatékonyan tisztítsuk hajunkat és fejbőrünket. Ráadásul, mivel a növényi alapanyagokból készült BLADE samponok nem irritálják a fejbőrt, rendszeres használatuk jótékonyan hat a korpásodásra hajlamos vagy könnyen kiszáradó fejbőrre is. A BLADE samponok használatával egyáltalán nem kell kompromisszumokat kötnöd.  Samponjaink majdnem ugyanolyan dúsan habzanak, mint ahogy azt megszokhattad a vegyszeres társaiktól, viszont a BLADE SLS-mentes formulája kíméletesen és alaposan tisztítja hajad.

Az aftershave két fő funkciója a fertőtlenítés és a bőr megnyugtatása. A BLADE aftershave-ekben az előbbi funkciót az alkohol, az utóbbit pedig az aloe vera gél biztosítja.  Fontos persze a kellemes illat is, de ezen kívül termékeink semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak. Az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőrűeknek fejlesztettük ki az aftershave lotion-t, amely egy könnyen felszívódó hidratáló, bőrnyugtató krém, amely táplálja, hidratálja a bőrt, és bőrnyugtató összetevőinek köszönhetően csökkenti a borotválkozás utáni irritációt. 

A BLADE tetoválás utáni balzsam szintén gyulladáscsökkentő hatású termék, amely kifejezetten a frissen tetovált bőrfelület ápolására lett kifejlesztve. Védi és nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt és meggyorsítja a gyógyulás folyamatát.