TOP termékek

Bőrápolás

A BLADE bőrápolási termékek értékes alapanyagokból készülnek, a természet ereje adja csodás bőrápoló hatásukat. Nem csak annak érdemes natúrkozmetikumot választani, akinek érzékeny a bőre vagy valamilyen bőrproblémája van, hanem mindenkinek, akinek fontos a tiszta, vegyszermentes ápoltság. 

A BLADE coffee scrub és a BLADE active coal mask természetes bőrtisztító natúrkozmetikumok, amelyek  kifejezetten a férfiak igényeinek figyelmbe vételével lettek kifejlesztve. A BLADE cucumber lotion egy általános hidratáló krém, amely gyorsan felszívódik és belülről táplál. A BLADE BB krémek pedig amellett, hogy hidratálják a bőrt, fényvédő hatásukkal védenek a nap káros sugárzásával szemben, emellett pedig elrejtik az apróbb bőrhibákat is. 

A BLADE aftershave fő feladata a frissen borotvált bőr fertőtlenítése, a benne lévő aloe vera pedig azonnal megnyugtatja az esetlegesen irritált bőrt. Kétféle illatban készítjük: mentolos, illetve szantál-vanília kombinációban. A BLADE aftershave lotion egy friss citrusos illatú emulziós készítmény, amely értékes olajokkal és speciális gyulladáscsökkentő hatású összetevőivel nyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt is. Mindkét termék csökkenti a borotválkozás utáni irritációt, bőrnyugtató és hidratáló hatásúak.

A BLADE tattoo balm speciálisan a tetovált bőr igényeire és hosszú távú védelmére lett kifejlesztve. Nyugtatja, hidratálja és vékony védőréteggel vonja be a kezelt felületet. Alkalmazható friss tetoválás esetén is bőrnyugtató, sebgyógyító hatása miatt, illetve hasznos a régi tetoválások kezelésére, különösen napozás után, a sötét bőrfelület ugyanis könnyebben károsodik a nap UV sugárzásától.