TOP termékek

Bajuszápolás

A BLADE bajuszwax formázza és egyben ápolja is a bajuszod, segítségével a beállított bajuszforma egész nap úgy áll majd, ahogy szeretnéd. Ha fontos neked, hogy a szépen formált bajuszod egy helyben maradjon, rendezett, gondozott és ápolt legyen, akkor itt a megoldás. 

A többi BLADE termékhez hasonlóan minden otthoni bajuszápoláshoz kifejlesztett termékünk is gondosan kiválasztott természetes összetevőkből áll: a benne lévő méhviasz védőréteget képez a szőrszálakon és segít a megfelelő forma kialakításában, az argánolaj erősen hidratáló és regeneráló hatású, a jojobaolaj beszívódik a bajusz szőrszálainak belsejébe, így védi és táplálja őket, a hozzáadott E vitamin pedig antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásával járul hozzá a teljes körű ápoláshoz. Természetes alapanyagainak köszönhetően kíméletes a bőrhöz, gyorsan beszívódik a szőrszálak belsejébe és nem lesznek tőle a bajusz szálai zsíros, ragacsos tapintásúak. 

Választhatod illatmentes kivitelben, illetve mentolos, narancsos, szantálfa, zöld tea, dohány-vanília, bay rum és gyömbér-citrom illatban.

Egy körömnyi mennyiséggel formázd a bajuszt. A legjobb ápoló hatás eléréséhez használj előtte pár csepp BLADE szakállolajat.