TOP termékek

Blog

Beszéljünk a bajuszról!

Beszéljünk a bajuszról!

Nem akarjuk azt az érzést kelteni, hogy a BLADE termékek kizárólag a szakállasoknak készülnek, ezért ideje, hogy kiemelten foglalkozzunk a bajusszal és a bajuszosokkal!

A történelem folyamán sokáig a simára borotvált arc volt a modern, civilizált férfi jelképe. Azonban ahogy a higiéniai viszonyok javultak, az arcszőrzet később már nem feltétlenül jelentett egyet az ápolatlansággal és igénytelenséggel, és sorra jelentek meg az ápolt, szépen formázott szakállak és bajuszok.

Ennek ellenére sokaknak a bajusz még mindig valamiféle oldschool divat jelképe, és gyakran a történelmi portrék jutnak csak eszünkbe róla. Pedig az elmúlt évtizedekben is időről időre szárnyra kaptak különböző divathullámok az arcszőrzetet illetően is, a bajuszt viselő férfiak számos forma közül választhatták ki az arcukhoz és stílusukhoz megfelelő formát.

Manapság ismét egy olyan időszakban élünk, amikor divatos a bajusz viselése, akár szakállal együtt, akár anélkül. Ráadásul nem is csak egyféle irányzat a meghatározó, Te döntöd el, hogy neked a dúsabb, tömörebb Magnum-stílus tetszik jobban, vagy az elvékonyodó, hegyes végű szépen formázott, esetleg a borostánál alig hosszabb stílus. Te is a bajuszosok közé tartozol? Megtaláltad már a hozzád illő formát, vagy még kísérletezel? Bármi is a válasz, a BLADE bajuszvaxok biztosan segítenek majd a tartós forma elérésében!