TOP termékek

Megérkeztek új arcápoló termékeink - keresd őket az ÚJDONSÁGOK menüben!

Használd a PROBA kuponkódot és próbáld ki őket 30% kedvezménnyel!

Blog

Miért válassz natúrkozmetikumot?

Miért válassz natúrkozmetikumot?

Mit is jelent az, hogy a BLADE kozmetikumok természetes vagy natúrtermékek, és mit is jelent ez a gyakorlatban? Mit várhatunk el egy natúrterméktől? Miben különböznek a többitől? Miért érdemes natúrkozmetikumokat használni a mindennapi testápolás során?

Az étkezésünk során már rutinná vált, hogy odafigyelünk a szervezetünkbe bevitt táplálék minőségére.  Fontos számunkra, hogy minél több hasznos tápanyaghoz jussunk belőle, és elkerüljük a káros vegyianyagokat. A kozmetikumok esetében hasonlóan fontos, hogy a bőrünkön, hajunkon, szőrszálainkon keresztül ne vigyünk be feleslegesen káros dolgokat.

A BLADE termékcsalád megalkotásakor arra törekedtünk, hogy magas minőségű alapanyagokból állítsuk össze a receptúrákat. Kifejezetten olyan tulajdonságú olajakat és viaszokat használunk a szakállolajakszakállvajak és a bajuszvaxok elkészítése során, amelyek a bőr és a szőrszálak számára elengedhetetlen ápoló és tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek. A tisztító termékek esetében is fontosnak tartjuk, hogy elkerüljük az irritáló vegyi anyagokat, így a BLADE samponok és szakállmosók kizárólag természetes cukortenzideket tartalmaznak. Bőrápoló termékeink receptúrájának megalkotásakor szintén az volt a legfontosabb szempont, hogy kizárólag megbízható forrásból származó prémium minőségű növényi alapanyagokból álljanak termékeink.

A BLADE termékekkel szeretnénk bebizonyítani, hogy azért mert valami natúr, kézműves termék, az nem azzal egyenlő, hogy „majdnem olyan jó, mint a bolti”, hanem pont ellenkezőleg: legalább olyan jó, és ráadásul káros anyagoktól mentes. Nem beszélve arról, hogy minden egyes termék kézzel, szívvel és lélekkel készül.