TOP termékek

Blog

Pár szó az illatokról

Pár szó az illatokról

Mi a BLADE-nél az illatok megszállottjai vagyunk, ezt már biztosan észrevetted, ha átböngészted a palettánkat. Most egy pár mondatban összefoglaljuk Neked az illatokkal kapcsolatos koncepciónkat, ezzel is megkönnyítve Neked a választást.

Kezdjük az illatmentes változatokkal. Szakállvajból, szakállolajból és bajuszvaxból készítünk illatmentes termékeket is, egyrészt azért, mert sokan nem szeretitek, ha a szakáll- és bajuszápolótok illata keveredik a parfümötökkel, vagy éppen attól tartatok, hogy az interneten kiválasztott illatot nem tudjátok előre kipróbálni, és lehet, hogy nem fog tetszeni. Fontos azonban tudnotok, hogy az illatmentes nem azt jelenti, hogy a termékeknek egyáltalán nincs illata, hanem azt, hogy nem teszünk hozzá egyéb illatot. A termékekhez felhasznált olajok természetes illatát mindenképpen érezni fogod, ez a semleges illat azonban biztosan nem lesz kellemetlen számodra.

A narancsos, a mentolos és a citrus illatú termékeinket illóolajokkal illatosítjuk, illetve a mentolos termékek jellegzetes, „az orrot is tisztító” illatát és hatását a benne lévő mentolkristály adja. A többi illatunk, a szantál, a zöld tea, a dohány-vanília és a szantál-vanília úgynevezett természetazonos illatolajtól kapja jellegzetes illatát. Ezek az illatolajak kifejezetten natúrkozmetikai termékekhez készülnek.

És hogy mennyire tartósak ezek az illatok? Természetesen sem az illóolajok, sem pedig az illatolajok nem fogják azt a hatást eredményezni, hogy egész nap narancs vagy mondjuk szantál illatfelhőben jársz-kelsz majd. De ugye nem is ez a cél? Meg persze azt is figyelembe kell venni, hogy a saját szakállad vagy hajad illatához pár perc alatt hozzászoksz és Te már nem érzed, de a körülötted lévők még igen!