TOP termékek

Blog

Szakállnövesztő kisokos

Szakállnövesztő kisokos

Sok kérdést kapok chat-en, telefonon és emailben a Szakállnövesztő komplex működésével, használatával, hatékonyságával kapcsolatban, ezért összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat.

Kinek való a Szakállnövesztő komplex?
Mindenkinek, akinek ritka, gyenge szálú, fakó, vagy csak foltokban nő a szakálla. Az apró, halvány pihék először csak sötétedni, majd erősödni és vastagodni fognak tőle, a ritka, gyenge szálú prém pedig erős, dús és fényes lesz. 

Kinek nem való?
Ha az adott területen egyáltalán nincsenek szőrtüszők, vagyis apró pihék sincsenek, akkor sajnos a szer nem fog használni. Ez ugyanis a szőrtüszők és szőrszálak belsejét táplálja elsősorban, azok hiányában sajnos nem tudja kifejteni a hatásást. 

Hogyan kell használni?
Mivel a komplex egy sűrű olajos készítmény, célszerű este használni, hogy legyen ideje beszívódni. Pár cseppet vigyél fel belőle a bőrödre és alaposan dolgozd be az ujjbegyeiddel vagy dermarollerrel. Ha a meglévő szőrzetet szeretnéd erősíteni, akkor a szőrszálak felületén is oszlass el egy kis mennyiséget. 

Mennyit kell belőle használni?
Nem kell belőle sok, napi pár csepp - a kezelni kívánt felület nagyságától függően - elég. Ha többet viszel el, az csak elnehezíti a szakálladat és eltömíti a pórusokat, de nem fog gyorsabban vagy intenzívebben hatni. A kulcs inkább a rendszeresség, ne feledkezz meg róla, használd minden nap, de legalábbis kétnaponta!

Lehet együtt használni más szakállápoló termékkel?
Igen, természetesen. Este használd a szakállnövesztőt, reggel pedig vigyél fel szakállolajat és/vagy szakállvajat, amivel tudod formázni, és megadod szakálladnak a napi táplálást is. Ne feledkezz meg a tisztításról sem, használj speciálisan a szakáll tisztítására kifejlesztett szakállmosót! Ha ugyanis szennyeződések maradnak a bőr vagy a szőrszálak felületén, az megnehezíti a szer felszívódását. 

Mennyi idő múlva látszik majd a hatás?
Általában egy-két üveg szakállnövesztő komplex elhasználása után már látszik az eredmény, ez nagyjából 1-3 hónapot jelent. Ha elégedett vagy az eredménnyel, akkor is fontos, hogy ne hagyd abba a szakállad táplálását, hanem rendszeresen ápold szakállolajjal és/vagy szakállvajjal, hogy megőrizd a szőrszálak erejét és fényét. 

Mire való a dermaroller?
A dermaroller egy praktikus otthoni eszköz, amely fokozza a szakállnövesztő komplex hatékonyságát. Apró orvosi acélból készült mikrotűi pont annyira hosszúak, hogy ideális mélységben juttatják be a szert a bőr megfelelő rétegeibe. 
Vidd fel a szakállnövesztő komplexet a bőrödre, és görgesd végig a dermarollert többször, több különböző irányból. Ezt is érdemes rendszeresen, hetente többször, de a bőr regenerálódása miatt nem minden nap haszálni.