TOP termékek

Dermaroller

Dermaroller
Dermaroller

Praktikus otthoni eszköz, amellyel fokozható a szakáll növekedésének üteme. Segítségével a Szakállnövesztő komplex eljut a bőr mélyebb rétegeibe, így fokozva annak hatékonyságát.

 

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Bővebben
Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 350 Ft
Részletek

A derma roller rendszeres használata segíti a szőrnövekedés fokozását. Önmagában is hatékony eszköz, de igazán hatásos a Szakállnövesztő komplex-szel együtt használva. Segíti a szer bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, fokozza a hatóanyagok felszívódását és hasznosulását. Dermarollert használva a szőrnövekedést elősegítő hatóanyagok többszöröse jut be a bőr belső rétegeibe ahhoz képest, mintha csupán kézzel dörzsölnénk be a készítményt a bőrfelszínbe. 

540 darab 0,25 mm-es rozsdamentes orvosi acélból készült mikrotűvel ellátott eszköz, kényelmes, ergonomikus nyéllel. Az apró tűk éppen ideális mélységben jutnak be a bőr felszíne alá, ahhoz hogy stimulálják a szőr növekedését azáltal, hogy a megfelelő mélységben juttatják be a szakállnövesztő komplex olajat. A dermaroller mikrosérüléseket hoz létre a bőrön, ezáltal stimulálják azt és növelik a vérkeringést. Ez a fokozott véráramlás tápanyagokat és oxigént juttat el a szőrtüszőkhöz, ezáltal elősegítve a szőr növekedését. A mikro traumák serkentik a bőr természetes gyógyulási folyamatát, amelynek során a kollagéntermelés fokozódik, ez pedig hozzájárul az erősebb és egészségesebb szőrszálak növekedéséhez. 

 

Rendszeres és szakszerű használata egészségesebb és feszesebb bőrt eredményez, és segíti a kozmetikumok hatékonyabb felszívódását. Használata során azonban kiemelt figyelmet kell fordítani a higiéniára és az eszköz rendszeres fertőtlenítésére!

 

Hogyan használd?

Vigyél fel néhány csepp Szakállnövesztő komplexet a megtisztított bőrfelületre, és görgesd végig néhányszor a dermarollert több különböző irányból a kezelni kívánt területen. Érdemes hetente többször (de a bőr megfelelő regenerálódása miatt nem minden nap) használni.

Fontos: minden használat előtt és után alaposan tisztítsd le és fertőtlenítsd a dermarollert! Az eszköz mikro sérüléseket okoz a bőrön, emiatt különösen fontos, hogy ne kerüljön rá szennyeződés!

Rendeltetésszerű használata nem okoz felszíni sérüléseket a bőrön, azonban enyhe, rövid ideig tartó bőrpír előfordulhat.  

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!