Szakállnövesztő komplex

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,8 (13 vélemény)
5
(10)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Krisztián
Krisztián
2020.07.03
Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!
Ákos
Ákos
2020.07.03
Közel 2,5 hónapot használtam az első készítményt, kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de így az üveg végére elmondhatom, hogy valóban hatásos, állcsúcson erős a szőrzetem, oldalt viszont ritkás, foltos, de elkezdett egységesebb lenni, valamint sok apró szőrszál kezdett nőni. Most rendeltem még 1 üveggel bízom benne, hogy még jobb lesz a végére :-)
Még annyi, hogy kellemes puha lesz tőle a szőr, a bőrbe rendesen bemaszírozva gyorsan felszívódik, nem marad zsíros hatás ezért napközben is használható!
Tamás
Tamás
2020.07.03
Fontos megjegyeznem, hogy nem önmagában használom a terméket.
Napi szinten szedek biotint és heti 1-2 alkalommal közrejátszik a derma roller is, de szerintem ez az olaj jól kiegészíti az előbb említett duót.
Az első üveg felénél járok és összességében úgy látom, hogy erősíti a meglévő szálakat, vastagabbak lesznek tőle így távolabbról sötétebb lett az összképp. Ha elfogy biztos vagyok benne, hogy veszek még.

Érdemes hozzá egy vastagabb csőrű adagolót beszerezni, mivel az olaj sűrű és a pipettával bár nem lehetetlen, de nehézkes kinyerni a naftát.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: