TOP termékek

Hűségpont rendszer

A BLADE díjazza a hűségedet! 

Vásárolj bármilyen BLADE terméket, és nem csak a kiváló ápolás, táplálás és tisztítás lesz a jutalmad, hanem kedvezményt is kapsz a következő vásárlásod értékéből.

A regisztrált felhasználók vásárlásukkal pontokat gyűjthetnek, az összegyűjtött pontokat pedig a következő vásárlás alkalmával kedvezményekre válthatják be. 

Hogyan működik?

Az egyes termékek leírásában megtalálod, hogy megvásárlásukkal mennyi hűségpontot szerzel. Ezt a pontszámot jóváírjuk az adatlapodon, és a következő vásárlásod alkalmával kedvezményre válthatod. 1 hűségpont 1 Ft kedvezmény jelent. 

Például a zöld tea illatú szakállolaj megvásárlásával 220 pontot gyűjthetsz, amit a következő vásárlásodnál 220 Ft kedvezményre tudsz váltani. A pénztár oldalon a fizetési módoknál tudod bepipálni a pontbeváltás opciót. Fontos, hogy csak a regisztrált és bejelentkezett vásárlók tudnak pontot gyűjteni és kedvezményt beváltani!

Figyelem! A pontok egy évig érvényesek!

A hűségpontok készpénzre nem válthatók, kizárólag a webáruházban történő vásárlás értékéből vonhatók le kedvezményként. A szállítási díjra nem jár hűségpont.