TOP termékek

Bemutatkozás

Nyulász Viki vagyok, a BLADE márka megálmodója és megalkotója. 2016 őszén határoztam el, hogy hátat fordítok az addigi szakmámnak és karrieremnek és belekezdek valami újba. Azért akartam váltani, mert a magam ura akartam lenni, mert elég volt az irodai munkából, mert alkotni akartam. Az nem is volt kérdés, hogy mit alkossak: a természetes bőrápolás és a natúrkozmetikumok már régóta az életem részét képezték. A környezetemben lévő növekvő számú igényes szakállas inspirálta az ötletet, hogy férfi kozmetikumokat, azon belül pedig elsősorban szakállápoló termékeket készítsek.

Maximalista vagyok, csak tökéletes végeredményt adok ki a kezemből, ez a BLADE márka legfőbb garanciája. A termékeim ellenőrzött műhelyben készülnek saját recept alapján. Fontos számomra, hogy a kezeim közül kikerülő termékek bőrbarát összetevőkből készüljenek, ezért egyik BLADE termék sem tartalmaz bőrirritáló anyagot, sem kőolajszármazékot, parabéneket vagy SLS-t. Természetesen állatokon sem kísérleteztem.

Tele van a világ káros anyagokkal és mesterséges adalékokkal. Miért is ne próbálnál ki valamit, ami mindezektől mentes, mégis minőségében legalább ugyanazt képviseli, mint a jól megszokott kozmetikumaid? Engedd meg, hogy bebizonyítsam azt, hogy ha valami kézműves és természetes, az nem azt jelenti, hogy majdnem olyan jó, mint más nagyobb márkák. A natúrkészítmények legalább ugyanolyan jók, ha nem jobbak, viszont nem ártalmasak egészségünkre és a környezetre. Továbbá fontos, hogy az egészségtudatos életmód nem csak a táplálkozásban és a sportban merül ki, hanem a kozmetikumhasználatban is. Figyelj arra, hogy mit juttatsz be a szervezetedbe, mi szívódik fel a bőrödön, hajadon és a szakálladon keresztül!

Nem is győzködlek tovább, inkább olvasd el milyen vélemények érkeztek az egyes termékekre elégedett vásárlóinktólhttps://www.blade.hu/velemenyek