Bemutatkozás

Nyulász Viktória vagyok, a BLADE márka megálmodója és megalkotója. 2016 őszén határoztam el, hogy hátat fordítok az addigi szakmámnak és karrieremnek és belekezdek valami újba. Azért akartam váltani, mert a magam ura akartam lenni, mert elég volt az irodai munkából, mert alkotni akartam. Az nem is volt kérdés, hogy mit alkossak: a természetes bőrápolás és a natúrkozmetikumok már régóta az életem részét képezték. A környezetemben lévő növekvő számú igényes szakállas inspirálta az ötletet, hogy férfi kozmetikumokat, azon belül pedig elsősorban szakállápoló termékeket készítsek.

Maximalista vagyok, csak tökéletes végeredményt adok ki a kezemből, ez a BLADE márka legfőbb garanciája. A termékeim ellenőrzött műhelyben készülnek saját recept alapján. Fontos számomra, hogy a kezeim közül kikerülő termékek bőrbarát összetevőkből készüljenek, ezért egyik BLADE termék sem tartalmaz bőrirritáló anyagot, sem kőolajszármazékot, parabéneket vagy SLS-t. Természetesen állatokon sem kísérleteztem, a termékek kifejlesztésében és tesztelésében inkább zalaegerszegi Wolf Hair & Barber segítségét kértem, Farkas Péter és vendégei pedig szívesen vállalták ezt a feladatot.

Tele van a világ káros anyagokkal és mesterséges adalékokkal. Miért is ne próbálnál ki valamit, ami mindezektől mentes, mégis minőségében legalább ugyanazt képviseli, mint a jól megszokott kozmetikumaid? Engedd meg, hogy bebizonyítsam azt, hogy ha valami kézműves és természetes, az nem azt jelenti, hogy majdnem olyan jó, mint más nagyobb márkák. A natúrkészítmények legalább ugyanolyan jók, ha nem jobbak, viszont nem ártalmasak egészségünkre. Továbbá fontos, hogy az egészségtudatos életmód nem csak a táplálkozásban és a sportban merül ki, hanem a kozmetikumhasználatban is. Figyelj arra, hogy mit juttatsz be a szervezetedbe, mi szívódik fel a bőrödön, hajadon és a szakálladon keresztül!

Nem is győzködlek tovább, inkább olvasd el, mit írtak önkéntes tesztelőink:

  • "Mi szeretjük nagyon :) Én azokat a dolgokat szeretem, amiket nem kell tukmálni, hogy vegyék, igénybe vegyék. Mert ami jó, az jó, és így nem kell. És a BLADE szerintem ilyen." (Albert Tibor, Albert Barber Shop, Győr)

  • "A férjemnek nagyon érzékeny bőre van, és eddig bármilyen aftershave-et használt borotválkozás után, csípte a bőrét, és kipirosodott, ez volt eddig az első, aminél nem tapasztalt hasonlót, szóval nagyon bejött neki :-) Az illata is nagyon férfias, nekem is nagyon tetszik rajta." (Illegal Beauty blog)

  • "A BLADE egy tökéletes választás lehet, hiszen természetes alapanyagokból, kézzel készült szakállápoló- és formázó, valamint bőr és hajápoló termékeik vannak. A mentol illatú samponnal (...) egy igazi Mentol-sokkot kaphatunk, ami nem csak jól tisztít, hanem eszméletlen módon frissítő hatású is. Emellett még mindenképpen előnye a többi samponhoz képest, hogy a mosás után érezhető kellemes érzés is sokkal tartósabb." (TesztelM blog)

Ide kattintva pedig megtalálod, milyen vélemények érkeztek az egyes termékekre elégedett vásárlóinktólhttps://www.blade.hu/velemenyek