Vásárlóink írták

SZAKÁLLNÖVESZTŐ KOMPLEX
01
Júl

"Tökéletes, természetesen és gyorsan hatni kezd!" (Ádám)

"Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!" (Krisztián)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, ZÖLD TEA
01
Júl

"Nagyon elégedett vagyok a csomaggal, az olaj és a szakállvaj is teszi a dolgát becsületesen mindezt jó áron. Az illata továbbra is bódító! :)" (Tamás)

SZAKÁLLOLAJ, DOHÁNY-VANÍLIA
01
Júl

"Isteni illat hosszabb-rövidebb borostára is! Kicsit tartottam a "vakon", azaz a próba nélküli vásárlástól, de ezzel nem lehet mellé lőni! Mennyei!" (Dóri)

SZAKÁLLFÉSŰ-SZAKÁLLKEFE CSOMAG
01
Júl

"Páromnak vettem a csomagot ajándékba és nagyon meg van vele elégedve. A kefe és a fésű is praktikus, kényelmes a fogása és a használata. Emellett még jól is néz ki, mint ahogy a Blade logója és designja is :)" (Szilvi)

"Zseniális :D Nagyon jó minőségű termékek. A kefe nem durva, de nem is túl puha és a zsák is nagyon jól  néz ki." (Ádám)

SZAKÁLLOLAJ, ILLATMENTES
01
Júl

"Alapvetően vanília illatú szakállbalzsamot és fahéj illatú szakállolajt használok, viszont ezeknek elég intenzív illata van, így a hasonló tónusokkal rendelkező parfümjeimmel keveredve nem mindig volt szerencsés választás. Ezért kerestem egy természetes alapanyagokból készített illatmentes szakállolajat és MEGTALÁLTAM! Könnyen kezelhetővé teszi a szakállamat, nincs az a “szintetikus” érzés, kellemesen fényes lesz tőle és valóban illatmentes! Tökéletes!!!!!!" (Ádám)

SZAKÁLLMOSÓ-SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, MENTOL
01
Júl

"Tökéletes az összes termék. Amióta használom nem szárad ki és nem is viszket a bőröm a szakáll alatt. Az illata kellemes, lehetne kicsit intenzívebb, de így sincs semmi baj vele. Sem az olaj, sem a vaj nem hagy zsíros érzetet. Mivel szakállvajról még nem is hallottam kifejezetten hasznos volt a használati leírás az oldalon. Ha elfogy, biztosan kipróbálom más illatban is." (Ádám)

SZAKÁLLOLAJ, ZÖLD TEA
01
Júl

"Pillanatok alatt a második kedvencem lett a tabac-vanilla után.
Kellemes, édes illat a zöldtea jellegzetes aromájával.
Ha üdítő lenne, ezt csurgatnám magamba éjjel-nappal egy jóideig csak kár, hogy hamar elillan az illata (vagy csak megszokom?)." (Tamás)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, DOHÁNY-VANÍLIA
01
Júl

"nagyon jó. régen használtam már, aztán áttértem más márkára, de visszatértem, mert megfogott az illata, és nagyon jó a hatása is" (Bandi)

SZAKÁLLVAJ, MENTOL
01
Júl

"Olaj után elsőre furcsa volt, de sokkal jobban bejön. Néhány nap használat után is sokkal puhább a szakállam és könnyen rendezhető. Az illata erőteljes, frissítő." (László)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, ILLATMENTES
01
Júl

"Páromnak vettem ajándékba a szakállolaj & szakállvaj csomagot, és maximálisan elégedett vele! :) Az olajat és a vajat együtt szokta a szakállára felvinni; az olajtól egészségesebbnek tűnik és fénylőbb a szakálla, a bőre alatta puha, nem száraz és nem viszket akkor sem, ha növekednek az új szálak. Igazából olyan, mint egy szuper testápoló szakállra. ;) Nem hagy zsíros érzetet maga után, de szinte látszik, ahogy erősíti, táplálja a szálakat. A szakállvajnak - noha illatmentes - a méhviasztól van egy enyhe, de igen kellemes illata. Ezt felvíve a szakállra nagyon szépen formázható lesz, a kiálló, néha rakoncátlan szálak gyönyörűen rendezhetőek (a szakállfésű& kefe csomagot használja mellé)." (Alíz)

SZAKÁLLVAJ, ZÖLD TEA
01
Júl

"Eddig csak barber használta a szakállamon és az illata instant szerelem. Először citrusossága jön ki, majd a zöldtea illata is ott van benne. Viszont a termék magasn jobban teljesített mint vártam. Nem is tudom, hogy tudtam eddig néküle élni és szakállat növeszteni. Egyrészt tartóssága a szakállon, másrészt ha zuhanyzás, fürdés után csak öblít az ember még utána is tart. Nem nehezíti el a szakállat és természetes dús érzést biztosít. Öblítés után is. Mindenkinek ajánlom, aki úgy gondolja, hogy volument akar és ápolást is egyben. Ez a termék ezt 100% felett biztosítja. Ráadásul természetes összetevői nem fogják tönkretenni sem a szőrzetet, sem pedig az arcbőrt. Én imádom!" (Ádám)

SZAKÁLLMOSÓ-SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, NARANCS
01
Júl

"Nagyszerű termék, nagyon szeretem, főleg a narancs illata miatt." (Pál)

SZAKÁLLVAJ, DOHÁNY-VANÍLIA
01
Júl

"A mentol illatút követően ezt használtam, a hatása ugyan az (kitűnő), az illata kellemes!" (László)

SZAKÁLLOLAJ, NARANCS
01
Júl

"A célnak megfelel, a szakállamat puhítja, szóval csak ajánlani tudom" (Zoli)

SAMPON, SZANTÁL-VANÍLIA
01
Júl

"A terméket a férjemnek rendeltem, aki nagyon elégedett a minőséggel, én pedig imádom az illatát." (Reni)

SZAKÁLLOLAJ, SZANTÁL
01
Júl

"Kedvelem a terméket, nagyon jó állagú és az illata is tartós. Az illat erőteljesebbé, intenzívebbé tételét megfontolásra javasolom. A bázisolajok arányán (kevesebb ricinusolaj, tobb szantál) lehetne változtatni." (György)

SZAKÁLLMOSÓ, NARANCS
01
Júl

"Nagyon szeretem, rendszeresen használom." (Gábor)

SZAKÁLLVÁGÓ KENDŐ
01
Júl

"Egyszerű és nagyszerű is egyben, amíg nem láttam nem is gondoltam, hogy van ilyen. Lusta szakállvágó vagyok, de így már sűrűbben szánom rá magam. Hajvágásnál is hasznos." (László)

SZAKÁLLMOSÓ, MENTOL
01
Júl

"nagyon jó! utána nagyon jó tapintású a szakállam, és a kellemes mentolos illat felfrissít" (Bandi)

 

AFTERSHAVE, SZANTÁL-VANÍLIA
01
Júl

"Teljesen elégedett vagyok az illatával és a minőségével is!" (István)

SZAKÁLLOLAJ, MENTOL
01
Júl

"Páromnak vettem ajándékba, szívesen használja. A mentol illat kevésbé érződik, viszont párom elmondása alapján kellemesen hűsíti a bőrét. A szakálla fényes és puha lett, érdemes kipróbálni." (Orsi)