TOP termékek

Vásárlóink írták

SZAKÁLLNÖVESZTŐ KOMPLEX

"Tökéletes, természetesen és gyorsan hatni kezd!" (Ádám)

"Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!" (Krisztián)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, ILLATMENTES

"A páromnak rendeltem, születésnapjára leptem meg vele. Már az első 2 használat után csökkentette a bőrirritációt. Nagyon meg van elégedve vele, plusz pont, hogy magyar termék, és teljesen természetes összetevőket tartalmaz!" (Viktória)

SZAKÁLLOLAJ, DOHÁNY-VANÍLIA

"Isteni illat hosszabb-rövidebb borostára is! Kicsit tartottam a "vakon", azaz a próba nélküli vásárlástól, de ezzel nem lehet mellé lőni! Mennyei!" (Dóri)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, ZÖLD TEA

"Nagyon elégedett vagyok a csomaggal, az olaj és a szakállvaj is teszi a dolgát becsületesen mindezt jó áron. Az illata továbbra is bódító! :)" (Tamás)

SZAKÁLLFÉSŰ-SZAKÁLLKEFE CSOMAG

"Páromnak vettem a csomagot ajándékba és nagyon meg van vele elégedve. A kefe és a fésű is praktikus, kényelmes a fogása és a használata. Emellett még jól is néz ki, mint ahogy a Blade logója és designja is :)" (Szilvi)

"Zseniális :D Nagyon jó minőségű termékek. A kefe nem durva, de nem is túl puha és a zsák is nagyon jól  néz ki." (Ádám)

SZAKÁLLOLAJ, ILLATMENTES

"Alapvetően vanília illatú szakállbalzsamot és fahéj illatú szakállolajt használok, viszont ezeknek elég intenzív illata van, így a hasonló tónusokkal rendelkező parfümjeimmel keveredve nem mindig volt szerencsés választás. Ezért kerestem egy természetes alapanyagokból készített illatmentes szakállolajat és MEGTALÁLTAM! Könnyen kezelhetővé teszi a szakállamat, nincs az a “szintetikus” érzés, kellemesen fényes lesz tőle és valóban illatmentes! Tökéletes!!!!!!" (Ádám)

SZAKÁLLMOSÓ-SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, MENTOL

"Tökéletes az összes termék. Amióta használom nem szárad ki és nem is viszket a bőröm a szakáll alatt. Az illata kellemes, lehetne kicsit intenzívebb, de így sincs semmi baj vele. Sem az olaj, sem a vaj nem hagy zsíros érzetet. Mivel szakállvajról még nem is hallottam kifejezetten hasznos volt a használati leírás az oldalon. Ha elfogy, biztosan kipróbálom más illatban is." (Ádám)

SZAKÁLLOLAJ, ZÖLD TEA

"Prémium minőségű termék. Nagyon jó hatással van a szakállra és az arcbőrre is. Illata kellemes, természetes. A rendelés zökkenőmentes volt és kimagaslóan gyors." (Pali)

SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, DOHÁNY-VANÍLIA

"Fantasztikus illata van! Imádja a szakállam és én is!" (Blint93)

 

SZAKÁLLVAJ, MENTOL

"Olaj után elsőre furcsa volt, de sokkal jobban bejön. Néhány nap használat után is sokkal puhább a szakállam és könnyen rendezhető. Az illata erőteljes, frissítő." (László)

SZAKÁLLVAJ, ZÖLD TEA

"Eddig csak barber használta a szakállamon és az illata instant szerelem. Először citrusossága jön ki, majd a zöldtea illata is ott van benne. Viszont a termék magasn jobban teljesített mint vártam. Nem is tudom, hogy tudtam eddig néküle élni és szakállat növeszteni. Egyrészt tartóssága a szakállon, másrészt ha zuhanyzás, fürdés után csak öblít az ember még utána is tart. Nem nehezíti el a szakállat és természetes dús érzést biztosít. Öblítés után is. Mindenkinek ajánlom, aki úgy gondolja, hogy volument akar és ápolást is egyben. Ez a termék ezt 100% felett biztosítja. Ráadásul természetes összetevői nem fogják tönkretenni sem a szőrzetet, sem pedig az arcbőrt. Én imádom!" (Ádám)

SZAKÁLLMOSÓ-SZAKÁLLOLAJ-SZAKÁLLVAJ CSOMAG, NARANCS

"Nagyszerű termék, nagyon szeretem, főleg a narancs illata miatt." (Pál)

SZAKÁLLVAJ, DOHÁNY-VANÍLIA

"A mentol illatút követően ezt használtam, a hatása ugyan az (kitűnő), az illata kellemes!" (László)

SZAKÁLLOLAJ, NARANCS

"A célnak megfelel, a szakállamat puhítja, szóval csak ajánlani tudom" (Zoli)

SAMPON, SZANTÁL-VANÍLIA

"A terméket a férjemnek rendeltem, aki nagyon elégedett a minőséggel, én pedig imádom az illatát." (Reni)

SZAKÁLLOLAJ, SZANTÁL

"Kedvelem a terméket, nagyon jó állagú és az illata is tartós. Az illat erőteljesebbé, intenzívebbé tételét megfontolásra javasolom. A bázisolajok arányán (kevesebb ricinusolaj, tobb szantál) lehetne változtatni." (György)

SZAKÁLLMOSÓ, NARANCS

"Nagyon szeretem, rendszeresen használom." (Gábor)

SZAKÁLLVÁGÓ KENDŐ

"Egyszerű és nagyszerű is egyben, amíg nem láttam nem is gondoltam, hogy van ilyen. Lusta szakállvágó vagyok, de így már sűrűbben szánom rá magam. Hajvágásnál is hasznos." (László)

SZAKÁLLMOSÓ, MENTOL

"nagyon jó! utána nagyon jó tapintású a szakállam, és a kellemes mentolos illat felfrissít" (Bandi)

 

AFTERSHAVE, SZANTÁL-VANÍLIA

"Teljesen elégedett vagyok az illatával és a minőségével is!" (István)

SZAKÁLLOLAJ, MENTOL

"Páromnak vettem ajándékba, szívesen használja. A mentol illat kevésbé érződik, viszont párom elmondása alapján kellemesen hűsíti a bőrét. A szakálla fényes és puha lett, érdemes kipróbálni." (Orsi)