Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. További információk az adatvédelmi tájékoztatónkban.

Ti írtátok

"Páromnak vettem ajándékba, szívesen használja. A mentol illat kevésbé érződik, viszont párom elmondása alapján kellemesen hűsíti a bőrét. A szakálla fényes és puha lett, érdemes kipróbálni." (Orsi)
"A páromat leptem meg ezzel a termékkel. Nagyon elégedettek vagyunk vele, csak ajánlani tudjuk. Kellemes az illata, és a szakáll is puha lesz tőle. Abszolút megéri az árát. Néhány munkatársam is szívesen használja." (Orsi)
"Frissítő, jól tisztít, nyáron kellemes a mentol hűsítő hatása." (László)
"A szakállam hosszából adódóan csak a kefét használom, de kiválóan rendezi, a tasak pedig praktikus és jól néz ki!" (László)
"Olaj után elsőre furcsa volt, de sokkal jobban bejön. Néhány nap használat után is sokkal puhább a szakállam és könnyen rendezhető. Az illata erőteljes, frissítő." (László) 
"Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!" (Krisztián)
"Nagyon jól  hat ízléses az üveg is amiben tárolják a szőrzet az arcomon sokkal jobban nő és sűrűsödik" (Miklós)
"Fontos megjegyeznem, hogy nem önmagában használom a terméket. Napi szinten szedek biotint és heti 1-2 alkalommal közrejátszik a derma roller is, de szerintem ez az olaj jól kiegészíti az előbb említett duót. Az első üveg felénél járok és összességében úgy látom, hogy erősíti a meglévő szálakat, vastagabbak lesznek tőle így távolabbról sötétebb lett az összképp. Ha elfogy biztos vagyok benne, hogy veszek még. Érdemes hozzá egy vastagabb csőrű adagolót beszerezni, mivel az olaj sűrű és a pipettával bár nem lehetetlen, de nehézkes kinyerni a naftát." (Tamás)
"Olcsóbb szakállolajakat használtam eddig és a jó vélemények miatt gondoltam kipróbálok egy "magasabb szintet"... jó döntés volt! :) A szakáll érezhetően másképp reagál erre az olajra, fényesebb, puhább, kezelhetőbbé válik és az illata is szuper. Külön öröm a részetes leírás, más gyártó szinte rejtegeti az olajuk összetevőit..." (Tamás)
"Isteni illat hosszabb-rövidebb borostára is! Kicsit tartottam a "vakon", azaz a próba nélküli vásárlástól, de ezzel nem lehet mellé lőni! Mennyei!" (Dóri)

Keresés