TOP termékek

Vásárlóink írták

SZAKÁLLNÖVESZTŐ KOMPLEX

SZAKÁLLNÖVESZTŐ KOMPLEX

"Tökéletes, természetesen és gyorsan hatni kezd!" (Ádám)

"Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!" (Krisztián)

"Közel 2,5 hónapot használtam az első készítményt, kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de így az üveg végére elmondhatom, hogy valóban hatásos, állcsúcson erős a szőrzetem, oldalt viszont ritkás, foltos, de elkezdett egységesebb lenni, valamint sok apró szőrszál kezdett nőni. Most rendeltem még 1 üveggel bízom benne, hogy még jobb lesz a végére :-)
Még annyi, hogy kellemes puha lesz tőle a szőr, a bőrbe rendesen bemaszírozva gyorsan felszívódik, nem marad zsíros hatás ezért napközben is használható!" (Ákos)

"Sajnos én elég ritkás arcszőrzettel voltam megáldva, de én azt gondolom, hogy észrevehető a változás a környezetemben élők szerint is. Nyilván kellett egy kis idő mire beindultak a folyamatok, de ha kitartóak vagyunk látható eredménye lesz.. mondjuk a szakáll növesztés amúgy is türelmet igényel. :-)
A második üveggel használom és teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. Véleményem szerint a benne lévő magolajoktól az illata kicsit a mogyoróhoz hasonlítható, nagyon kellemes természetes kicsit sem tolakodó. Én minden este lefekvés előtt használom, a szőrszálakat puhítja gyorsan felszívódik a bőrről. Reggelre pedig mintha megerősödnének feltöltődnének a szálak, jobb a tartása. Saját tapasztalatom alapján észrevehetően gyorsabban nőnek, erősebbek a szőrszálak." (Gábor)

"Nagyon jó!:) Ki kell próbálni." (Gábor)

"Fontos megjegyeznem, hogy nem önmagában használom a terméket.
Napi szinten szedek biotint és heti 1-2 alkalommal közrejátszik a derma roller is, de szerintem ez az olaj jól kiegészíti az előbb említett duót.
Az első üveg felénél járok és összességében úgy látom, hogy erősíti a meglévő szálakat, vastagabbak lesznek tőle így távolabbról sötétebb lett az összképp. Ha elfogy biztos vagyok benne, hogy veszek még.
Érdemes hozzá egy vastagabb csőrű adagolót beszerezni, mivel az olaj sűrű és a pipettával bár nem lehetetlen, de nehézkes kinyerni a naftát." (Tamás)

"Nagyon jól hat ízléses az üveg is amiben tárolják a szőrzet az arcomon sokkal jobban nő és sűrűsödik" (Miklós)