TOP termékek

Vásárlóink írták

SZAKÁLLFÉSŰ-SZAKÁLLKEFE CSOMAG

SZAKÁLLFÉSŰ-SZAKÁLLKEFE CSOMAG

"Páromnak vettem a csomagot ajándékba és nagyon meg van vele elégedve. A kefe és a fésű is praktikus, kényelmes a fogása és a használata. Emellett még jól is néz ki, mint ahogy a Blade logója és designja is :)" (Szilvi)

"Zseniális :D Nagyon jó minőségű termékek. A kefe nem durva, de nem is túl puha és a zsák is nagyon jól  néz ki." (Ádám)

"A szakállolaj& szakállvaj mellé vettem ajándékba a Páromnak a kefét és a fésűt. Mindkét termék minőségi anyagokból készült, a kialakítása pedig szuper és praktikus. A kefe nagyon jól használható a rövidebb részeknél, míg a fésűt az áll alatti hosszabb szálak rendezéséhez lehet szuperül használni (a szakállvaj nagyszerűen fésülhetővé és formázhatóvá teszi a szakállát). A tartó tasak nagyon bájos és praktikus, általában a Blade termékcsalád designja nagyon nyerő. :)" (Alíz)

"Praktikus méret, jó minőség, olcsó árfekvés. Szakállat fogsz növeszteni csak hogy használhasd! ;)" (András)

"A termék nagyon szuper, tényleg szakállat fogsz növeszteni csak hogy használhasd :) egy apró észrevétel: ha az ember bewaxolja a szakállát, waxos marad a keze, és a szép fényes kefe és fésű veszettül csúszik. jó lenne ha natúr, kezeletlen fa lenne." (Bandi)

"nagyon jó termék. ajánlom." (László)

"A szakállam hosszából adódóan csak a kefét használom, de kiválóan rendezi, a tasak pedig praktikus és jól néz ki!" (László)

"Alapvetően tetszik a termék. sejtem, hogy nem véletlenül ilyen, de a fésű fogait egy picit hegyesnek találom, talán egy picit lehetne gömbölyített. de ettől függetlenül jó vétel volt és egy nap alatt megjött." (Gergely)

"A termékek szuperek, a vászontasak varrása viszont a madzag környékén elenged." (Gábor)

"Imádom! Kiváló minőség, megfelelő méret." (Róbert)