TOP termékek

Szakállnövesztő komplex

Vélemények a termékről
Vissza
Átlagos értékelés:
4,7
(15 vélemény)
Dani
2023.04.28
Egy hónapot használtam, Bevallom nem érzek nagy változást.
Blint
2022.07.05
Egy hete használom a szakállnövesztő komplexet! Ahol eddig ritka/foltos volt az arcszőrzetem, ott elkezdtek nőni az apró szőrszálak és egyre erősebbek! ️Nagyon elégedett vagyok! Letisztult részletes és korrekt oldal! Az oldalon található chat lehetőség pedig hatalmas ötlet! Azonnali gyors, részletes, kedves és segítőkész válasz! Köszönöm! ️
Gábor
2021.09.21

Sajnos én elég ritkás arcszőrzettel voltam megáldva, de én azt gondolom, hogy észrevehető a változás a környezetemben élők szerint is. Nyilván kellett egy kis idő mire beindultak a folyamatok, de ha kitartóak vagyunk látható eredménye lesz.. mondjuk a szakáll növesztés amúgy is türelmet igényel. :-)

A második üveggel használom és teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. Véleményem szerint a benne lévő magolajoktól az illata kicsit a mogyoróhoz hasonlítható, nagyon kellemes természetes kicsit sem tolakodó. Én minden este lefekvés előtt használom, a szőrszálakat puhítja gyorsan felszívódik a bőrről. Reggelre pedig mintha megerősödnének feltöltődnének a szálak, jobb a tartása. Saját tapasztalatom alapján észrevehetően gyorsabban nőnek, erősebbek a szőrszálak .
Véghelyi Ádám
2021.03.19
Tökéletes, természetesen és gyorsan hatni kezd!
Sándor
2021.02.05
Nem tudok még látható eredményről írni.
Még csak második hete használom.
Bizakodóan várom a továbbiakat.
Krisztián
2020.07.03
Szkeptikusan álltam hozzá, de elmondhatom, hogy kellemeset csalódtam! A szakállam 1,5 hónap használat után sokkal sűrűbb lett!
Ákos
2020.07.03
Közel 2,5 hónapot használtam az első készítményt, kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de így az üveg végére elmondhatom, hogy valóban hatásos, állcsúcson erős a szőrzetem, oldalt viszont ritkás, foltos, de elkezdett egységesebb lenni, valamint sok apró szőrszál kezdett nőni. Most rendeltem még 1 üveggel bízom benne, hogy még jobb lesz a végére :-)
Még annyi, hogy kellemes puha lesz tőle a szőr, a bőrbe rendesen bemaszírozva gyorsan felszívódik, nem marad zsíros hatás ezért napközben is használható!
Tamás
2020.07.03
Fontos megjegyeznem, hogy nem önmagában használom a terméket.
Napi szinten szedek biotint és heti 1-2 alkalommal közrejátszik a derma roller is, de szerintem ez az olaj jól kiegészíti az előbb említett duót.
Az első üveg felénél járok és összességében úgy látom, hogy erősíti a meglévő szálakat, vastagabbak lesznek tőle így távolabbról sötétebb lett az összképp. Ha elfogy biztos vagyok benne, hogy veszek még.

Érdemes hozzá egy vastagabb csőrű adagolót beszerezni, mivel az olaj sűrű és a pipettával bár nem lehetetlen, de nehézkes kinyerni a naftát.
Barnabás Ódor
2020.07.03
Krisz
2020.07.03
Kovács evelin
2020.07.03
Kovács Zoltán
2020.07.03
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező!
Kötelező!
Értékelés:
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!