Szakállnövesztő komplex

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,8 (14 vélemény)
5
(11)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Blint
Blint
2022.07.05
Egy hete használom a szakállnövesztő komplexet! Ahol eddig ritka/foltos volt az arcszőrzetem, ott elkezdtek nőni az apró szőrszálak és egyre erősebbek! ️Nagyon elégedett vagyok! Letisztult részletes és korrekt oldal! Az oldalon található chat lehetőség pedig hatalmas ötlet! Azonnali gyors, részletes, kedves és segítőkész válasz! Köszönöm! ️
Gábor
Gábor
2021.09.21

Sajnos én elég ritkás arcszőrzettel voltam megáldva, de én azt gondolom, hogy észrevehető a változás a környezetemben élők szerint is. Nyilván kellett egy kis idő mire beindultak a folyamatok, de ha kitartóak vagyunk látható eredménye lesz.. mondjuk a szakáll növesztés amúgy is türelmet igényel. :-)

A második üveggel használom és teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. Véleményem szerint a benne lévő magolajoktól az illata kicsit a mogyoróhoz hasonlítható, nagyon kellemes természetes kicsit sem tolakodó. Én minden este lefekvés előtt használom, a szőrszálakat puhítja gyorsan felszívódik a bőrről. Reggelre pedig mintha megerősödnének feltöltődnének a szálak, jobb a tartása. Saját tapasztalatom alapján észrevehetően gyorsabban nőnek, erősebbek a szőrszálak .
Véghelyi Ádám
Véghelyi Ádám
2021.03.19
Tökéletes, természetesen és gyorsan hatni kezd!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: