TOP termékek

Szakállvágó kendő

5 (4 vélemény)
Blade Kiegészítők Szakállvágó kendő
Szakállvágó kendő
5 (4 vélemény)

Hasznos és praktikus eszköz az otthoni haj- és szakállvágáshoz vagy borotválkozáshoz. 

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Bővebben
Raktáron
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek

blade kiegészítők szakállvágó kendő 

Nélkülözhetetlen eszköz, amely segít tisztán tartani a fürdőszobát  borotválkozás, otthoni hajvágás vagy szakálligazítás közben. A levágott szőrszálak nem hullanak szerteszét, hanem a nyakadhoz és a tükörhöz vagy csempéhez rögzített kendő felfogja őket.

Ugye fantasztikus, hogy egy mozdulattal mennyi takarítást meg lehet spórolni? 

Hogyan használd?

Tépőzárral erősítsd a kendő felső felét a nyakadhoz, figyelj oda, hogy megfelelően illeszkedjen. A kendő két alsó sarkát pedig a csomagban lévő tapadókorongokkal könnyen a csempéhez vagy a tükörhöz tudod erősíteni. Így a levágott szőrszálakat a kendő felfogja, és nem hullanak szerteszét a fürdőszobában. Amikor végeztél, egy mozdulattal könnyen a szemetesbe tudod üríteni a kendőn összegyűlt szőrszálakat. 

Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(4 vélemény)
László
2020.07.03
Praktikus, kényelmes!
Lorant
2020.07.03
Nagyon jó
Éva
2020.07.03
Szuper találmány! Megleptem vele a férjemet. Amióta használja, nem kell minden egyes szakállvágása után takarítanom a csapot, mosdót és azok környékét (pedig szerinte azt ő már letakarította.../igen, olyan férfiasan, azaz csak részben :D/). A szakállvágó kendő meggátolja a levágott szőrszálak leesését, a művelet végeztével a szőrkupac egy könnyed mozdulattal a szemetesbe csusszantható. Éljen a szőrmentes fürdőszoba!!
László
2020.07.03
Egyszerű és nagyszerű is egyben, amíg nem láttam nem is gondoltam, hogy van ilyen. Lusta szakállvágó vagyok, de így már sűrűbben szánom rá magam. Hajvágásnál is hasznos.