Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. További információk az adatvédelmi tájékoztatónkban.

Termékek Menü
   

Rólunk írták

"A BLADE egy tökéletes választás lehet, hiszen természetes alapanyagokból, kézzel készült szakállápoló- és formázó, valamint bőr és hajápoló termékeik vannak. A mentol illatú samponnal (...) egy igazi Mentol-sokkot kaphatunk, ami nem csak jól tisztít, hanem eszméletlen módon frissítő hatású is. Emellett még mindenképpen előnye a többi samponhoz képest, hogy a mosás után érezhető kellemes érzés is sokkal tartósabb."

TesztelM Blog

"A férjemnek nagyon érzékeny bőre van, és eddig bármilyen aftershave-et használt borotválkozás után, csípte a bőrét, és kipirosodott, ez volt eddig az első, aminél nem tapasztalt hasonlót, szóval nagyon bejött neki :-) Az illata is nagyon férfias, nekem is nagyon tetszik rajta."

"Szóval összességében nagyon elégedett volt, annak különösen örülünk, hogy az aftershave ennyire jól bevált, az biztos újravevős lesz!"

I/LLEGAL BEAUTY

"Mi szeretjük nagyon :) Én azokat a dolgokat szeretem, amiket nem kell tukmálni, hogy vegyék, igénybe vegyék. Mert ami jó, az jó, és így nem kell. És a BLADE szerintem ilyen."

Albert Tibor, Albert Barber Shop, Győr

"Szeretném bebizonyítani azt, hogy ha valami kézműves és természetes, nem jelenti azt, hogy majdnem olyan jó, mint más nagyobb márkák. A natúrkészítmények legalább ugyanolyan jók, viszont nem ártalmasak egészségünkre. Továbbá fontos, hogy az egészségtudatos életmód nem csak a táplálkozásban és a sportban merül ki, hanem a kozmetikumhasználatban is. Figyeljünk arra, hogy mit juttatunk be a szervezetünkbe, mi szívódik fel a bőrünkön és a hajunkon keresztül…"

Goodstuff.hu

"Amikor arcunk éke elnyeri a hölgyek tetszését, az több mint jó érzés! De ami ennél is jobb az az amikor ezek a hölgyek összefognak és a szakállas férfiak örömére natúr kozmetikumokat készítenek!"

"A szakállvaj (...) felpuhítja, fényessé teszi szakállunkat. Segít a formázásban. Egész nap megmarad, elég reggel felkenni! Azt hiszem ez az új kedvencem az eddig használt termékek közül! Összességében a két lány amit összehozott, az több mint jó! A termékek minőségben nagyszerűek!"

Szakállamtitkár

miert a blade banner

    

Facebook